Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...

Környezetvédelmi termékdíj

A 2012. január elsején hatályba lépett 2011. évi LXXXV. törvény, valamint az annak végrehajtására kiadott 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet jelentősen átalakította a reklámhordozó papírok környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos korábbi szabályait.

Ettől az évtől a reklámhordozó papírok termékdíjának megfizetésére a gyártó, azaz társaságunk a kötelezett. A jogszabályban rögzített 85 Ft/kg termékdíjat – a törvény hatálya alá eső reklámhordozó papírok esetén – számláinkon szerepeltetjük.

 A törvény 2.§ 26. pontjában részletezett definíció alapján az alábbi három esetben nyílik arra lehetőség, hogy a társaságunktól megrendelt termékeket ügyfeleink termékdíj mentesen vásárolják meg:

  1. a) kiadványonként, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ában nem gazdasági reklám terjesztésére szolgáló kiadvány, időszaki lap
  2. b) közhasznú szervezet, állami, önkormányzati szerv által, alapfeladata körében kiadott kiadvány, időszaki lap,
  3. c) könyv, tankönyv

 A megrendelők által rosszul besorolt áruk, tévesen bevallott és befizetett termékdíj miatt a Pauker Holding Kft. felelősséget nem vállal.

 

További információk:

NAV környezetvédelmi termékdíj oldala: http://nav.gov.hu/nav/vam/kornyezetvedelmi_termekdij

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!