Kapcsolatfelvétel

Cégnév Cégnév megadása kötelező! (Minimum 3 karakter)
Név Név megadása kötelező! (Minimum 4 karakter)
Telefonszám Telefonszám megadása kötelező!
E-mail cím E-mail cím megadása kötelező!
Ajánlatkérés
  Küldés folyamatban...

ÁSZF

Vállalatunk minden megrendelés teljesítésekor – amennyiben külön szerződés nem készül – a mindenkor érvényben lévő, weboldalunkról szabadon letölthető Általános Szállítási Feltételek (ÁSZF) szerint jár el, és felelősségvállalási kötelezettségének is ennek értelmében tesz eleget. Kérjük megrendelés előtt, illetve esetleges reklamáció esetén figyelmesen tanulmányozza az Általános Szerződési Feltételeinket.

A Pauker Nyomdában kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatási- és termékminőségünk kontrolljára, magas szinten tartására. A vállalat tanúsított ISO 9001 rendszer szerinti működése, minőségbiztosítási előírásai továbbá ezek betartásának folyamatos ellenőrzése garantálja a kimagasló minőséget.

A Pauker Nyomda termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos bármilyen nemű észrevételét illetve reklamációját kérjük, hogy azonnal jelezze kollégáink felé!

Minden reklamáció és panasz minőségügyi vezetőnk – Csorba András, minőségügyi manager – elé kerül, aki jegyzőkönyvezve megteszi a minőségbiztosítási és ellenőrzési szabályzatunk szerinti szükséges lépéseket.

Minőségbiztosítási rendszerünk szerint minden minőségi reklamációt jegyzőkönyvezünk, kivizsgálunk és véleményezünk. A véleményezés eredményeként lehetőséget biztosítunk a reklamáló fél számára a vizsgálati jegyzőkönyvek alapján a reklamáció tárgyalásos úton történő értékelésére, megállapodva a felelősségviselés módjáról.

INGYENES MARKETING TIPPEK

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a legújabb marketing trendekről, akcióinkról, vegyen részt nyereményjátékainkon!