Pauker nyomda

SuperBrands
Magyar Brands
Magyar Nyomda Termék
FSC
Bisnode AA

Reklamáció, általános szerződési feltételek

Vállalatunk minden megrendelés teljesítésekor – amennyiben külön szerződés nem készül – a mindenkor érvényben lévő, weboldalunkról szabadon letölthető Általános szállítási feltételek (ÁSZF) szerint jár el, és felelősségvállalási kötelezettségének is ennek értelmében tesz eleget. Kérjük megrendelés előtt, illetve esetleges reklamáció esetén figyelmesen tanulmányozza Általános szerződési feltételeinket.

A Pauker nyomdában kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatási- és termékminőségünk kontrolljára, magas szinten tartására. A vállalat tanúsított ISO 9001:2009 rendszer szerinti működése, minőségbiztosítási előírásai továbbá betartásuk folyamatos ellenőrzése szavatolja a kimagasló minőséget.

A Pauker nyomda termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos bármilyen nemű észrevételét illetve reklamációját kérjük azonnal jelezze kollégáink felé.

Minden reklamáció és panasz minőségügyi vezetőnk – Csorba András, minőségügyi manager – elé kerül, aki jegyzőkönyvezve megteszi a minőségbiztosítási és ellenőrzési szabályzatunk szerinti szükséges lépéseket.

Minőségbiztosítási rendszerünk szerint minden minőségi reklamációt jegyzőkönyvezünk, kivizsgálunk és véleményezünk. Az véleményezés eredményeként lehetőséget biztosítunk a reklamáló fél számára a viszgálati jegyzőkönyvek alapján a reklamáció tárgyalásos úton történő értékelésére, megállapodva a felelősség viselés módjáról.