Pauker nyomda

SuperBrands
Magyar Brands
Magyar Nyomda Termék
FSC
Bisnode AA

Cégfilozófia

cegfilozofia100 éves hagyományunk, 25 éves múltunk kötelez minket arra, hogy minden területen felelősséggel végezzük munkánkat. Felelősségi körünk nem áll meg a nyomda falain belül, minden üzleti partnerünk bízhat adott szavunkban.

  • Kollégáink minden tekintetben számíthatnak cégükre, hiszen az ember a legfőbb értékünk. Ennek megfelelően alakul lojalitásuk is, hiszen dolgozóink 12%-a több, mint 15 éve, 25%-a, több mint 10 éve, 50%-a pedig több, mint 5 éve állományban van.
  • Alvállalkozóink felé amellett, hogy valóban partnerként kezeljük őket, igyekszünk telepünkön helyet biztosítani számukra, illetve hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Beszállítóink köre nagyon keveset változik, itt is hosszú távon gondolkozunk, megrendelőinknek így folyamatos minőséget és gyártási biztonságot nyújtunk.

Minden egy kézben

minden_egy_kezbenA Pauker egyik legnagyobb üzleti és technológiai erőssége, hogy az összes szükséges nyomdaipari (előkészítés és nyomtatás, stb...) illetve utómunka (kötészet, fóliázás, lakkozás, stb.) feladat egy telephelyen készül, így a szállítási és kommunikációs költség jelentősen csökkenthető.

A Pauker Holding Kft. auditált ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer mellett az ISO 14001:2014 környezetirányítási szabvány szerint, illetve az FSC és az ISO 12647 tanúsítványokhoz igazodva végzi tevékenységét.