Pauker nyomda

SuperBrands
Magyar Brands
Magyar Nyomda Termék
FSC
Bisnode AA

Az én nyomdám...

Amikor 1914-ben Pauker Mór papírkereskedő a Parlament hivatalos beszállítója lett, nem tudhatta, hogy a cég neve egy évszázad múltán is jól cseng majd.

Száz év alatt a világ, s az üzleti kultúra viharos változásokon ment át. Értékek jöttek-mentek, valami azonban változatlan maradt. Egy klasszikus könyv, egy régi barátság, a hosszútávra szóló befektetések, nagyivű elképzelések az idővel mérettetnek meg.

Időnk pedig arra van, amit igazán fontosnak érzünk.

Végső soron ügyfeleink bizalma ítéli meg kapcsolatunkat, munkánkat és vállalati értékeinket.

 

...történetek

 • fotó(9)

  Boros Péter

  Béflex Solutions

  „Minőség és határidő – ez a két fogalom jól leírja és bemutatja a Pauker Nyomda tevékenységét, és ezzel is hozzájárul vevőink elégedettségéhez. A  több mint 10 éves partneri kapcsolatunkat, korrekt és szakmai alapokon nyugvó együttműködés jellemzi, melyet támogat a Nyomda folyamatos innovációja.”

 • sziebig

  Sziebig Andrea

  itbusiness

  „Üzleti hetilap készítésekor a biztonság és a minőség alapkövetelmény, amikor nyomdát választunk. Különösen igaz ez egy prémium magazin esetében. Közel 7 éves együttműködésünk a Pauker nyomdával döntésünk helyességét igazolja hétről-hétre.”

 • borhi

  Borhi Ágnes

  Mátai és Végh Kreatív Műhely

  „Szeretem, ha egy nyomda számára is fontos a tökéletes végeredmény, az ügyfél elégedettsége. Ha megbízhatóak, partnerként kezelnek és segítenek a legmerészebb ötletek megvalósításában is. A Pauker pont ilyen, ezért dolgozunk együtt már hosszú évek óta.”

 • gutipeter

  Guti Péter

  Tudomány Kiadó

  A Pauker Nyomda teljesítményével és hozzánk való állásával eddig nem tapasztalt mértékben vagyunk elégedettek. Elégedettségünknek több oka is van. Egyfelől hallatlanul nagy rugalmassággal álltak hozzá a két hetes anyagleadási késedelmünkhöz és mindent elkövettek, hogy ennek ellenére határidőre és minőségileg kifogástalan kiadványt kaphassunk. Másfelől köszönjük, hogy az árban nem érvényesítették a késedelmes leadásból származó lehetséges pluszköltséget. Ez a mai világban teljesen szokatlan hozzáállás megerősít bennünket abban, hogy helyes döntés volt ca 2 évvel ezelőtt nyomdai munkáinkkal a Pauker Holding nyomdát megbízni, mert itt mind minőségben, mind emberi hozzáállásban maximális kiszolgálást kaphatunk.”

   

 • lorincz

  Dr. Lőrincz György

  St. Andrea szőlőbirtok

  „A St. Andrea szőlőbirtok igyekszik jóra törekvő, megbízható partnerekkel dolgozni, akik folyamatosan a megújulás és a minőség finomításának az útján járnak. A Pauker és csapata megítélésem szerint ilyen!”

 • virag

  Dr. Virág Judit

  Virág Judit Galéria

  „Az elmúlt 13 évben galériánk színvonalas és reprezentatív albumait a Pauker Nyomda kiemelkedő minőségű nyomdai munkájának köszönhetjük. Biztonságban érezzük magunkat, mert az olykor lehetetlennek tűnő határidőket is pontosan betartják.”